Return to the CurtPalme.com main site CurtPalme.com Home Theater Forum
A forum with a sense of fun and community for Home Theater enthusiasts!
Products for Sale ] [ FAQ: Hooking it all up ] [ CRT Primer/FAQ ] [ Best/Worst CRT Projectors List ] [ Setup Tips & Manuals ] [ Advanced Procedures ] [ Newsletters ]

 
Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist  Photo AlbumsPhoto Albums  RegisterRegister 
 MembershipClub Membership   ProfileProfile   Private MessagesPrivate Messages   Log inLog in 
Blu-ray disc release list and must-have titles. Buy the latest and best Blu-ray titles to show off in your home theater!


Security cetificate pop up??

 
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Forum Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AnalogRocks
Forum Moderator


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 25461
Location: Toronto, Ontario, Canada

TV/Projector: Sony 1252Q, AMPRO 4000G


PostLink    Posted: Mon Jan 14, 2008 2:55 am    Post subject: Security cetificate pop up?? Reply with quote


        Register to remove this ad. It's free!
I keep getting a security certificate pop up but only on the one page. Weird.



Security pop up.jpg
 Description:
 Filesize:  212.12 KB
 Viewed:  1177 Time(s)

Security pop up.jpg



Security pop up 2.jpg
 Description:
 Filesize:  219.5 KB
 Viewed:  1174 Time(s)

Security pop up 2.jpg



_________________
Tech support for nothing

CRT.

HD done right!
Back to top
View user's photo album (27 photos)
ecrabb
Forum Moderator


Joined: 13 Mar 2006
Posts: 15909
Location: Utah

TV/Projector: JVC RS40, Epson 5010


PostLink    Posted: Mon Jan 14, 2008 3:24 am    Post subject: Reply with quote

The ad server is (for whatever reason) serving up a JPG over a secure socket. See the 'https' in the status bar at the bottom of the browser window? Shouldn't be doing that, but it's no big deal.

What's weird is that you're getting that at all. You're a club member and I don't think you should even be seeing ads - I don't.

SC

PS - Why are you using IE when you have Firefox installed, anyway? Wink
Back to top
View user's photo album (10 photos)
AnalogRocks
Forum Moderator


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 25461
Location: Toronto, Ontario, Canada

TV/Projector: Sony 1252Q, AMPRO 4000G


PostLink    Posted: Mon Jan 14, 2008 6:51 am    Post subject: Reply with quote

Firefox doesn't run on this system. It hangs and crashes and burns. NFG for me.
_________________
Tech support for nothing

CRT.

HD done right!
Back to top
View user's photo album (27 photos)
kal
Forum Administrator


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 15865
Location: Ottawa, Canada

TV/Projector: JVC DLA-RS56


PostLink    Posted: Mon Jan 14, 2008 7:52 pm    Post subject: Reply with quote

ecrabb wrote:
The ad server is (for whatever reason) serving up a JPG over a secure socket. See the 'https' in the status bar at the bottom of the browser window? Shouldn't be doing that, but it's no big deal.

What's weird is that you're getting that at all. You're a club member and I don't think you should even be seeing ads - I don't.

SC


It's not an ad SC - it's a image you linked to in one of your posts on that page!

The image is: https://homenetworksupply.com/products/254-825IV.jpg

The page where you posted is: http://www.curtpalme.com/forum/viewtopic.php?t=8382&start=20

Kal

_________________

Support our site by using our affiliate links. We thank you!
My basement/HT/bar/brewery build 2.0
Back to top
View user's photo album (18 photos)
kal
Forum Administrator


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 15865
Location: Ottawa, Canada

TV/Projector: JVC DLA-RS56


PostLink    Posted: Mon Jan 14, 2008 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

I edited your post to not use https://
The problem is now gone.

Kal

_________________

Support our site by using our affiliate links. We thank you!
My basement/HT/bar/brewery build 2.0
Back to top
View user's photo album (18 photos)
ecrabb
Forum Moderator


Joined: 13 Mar 2006
Posts: 15909
Location: Utah

TV/Projector: JVC RS40, Epson 5010


PostLink    Posted: Mon Jan 14, 2008 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Ooops! Sorry. My fault!!! Embarassed Well, and that store's picture link being secure.

Thanks for editing my post for me, Kal.

SC
Back to top
View user's photo album (10 photos)
AnalogRocks
Forum Moderator


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 25461
Location: Toronto, Ontario, Canada

TV/Projector: Sony 1252Q, AMPRO 4000G


PostLink    Posted: Tue Jan 15, 2008 1:44 am    Post subject: Reply with quote

YEAH SC! lol

That's kinda neat though.

_________________
Tech support for nothing

CRT.

HD done right!
Back to top
View user's photo album (27 photos)
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Forum Feedback All times are GMT
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum