Return to the CurtPalme.com main site CurtPalme.com Home Theater Forum
A forum with a sense of fun and community for Home Theater enthusiasts!
Products for Sale ] [ FAQ: Hooking it all up ] [ CRT Primer/FAQ ] [ Best/Worst CRT Projectors List ] [ Setup Tips & Manuals ] [ Advanced Procedures ] [ Newsletters ]

 
Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist  Photo AlbumsPhoto Albums  RegisterRegister 
 MembershipClub Membership   ProfileProfile   Private MessagesPrivate Messages   Log inLog in 
Blu-ray disc release list and must-have titles. Buy the latest and best Blu-ray titles to show off in your home theater!


Problems logging in

 
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Forum Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mad Mr H



Joined: 07 Mar 2006
Posts: 641
Location: London , England


PostLink    Posted: Sat Mar 11, 2006 12:35 am    Post subject: Reply with quote


        Register to remove this ad. It's free!
I click the "always log me on" button BUT I have to log on every time I turn up here.....

Any ideas???
Back to top
linecircle



Joined: 07 Mar 2006
Posts: 72
Location: Toronto, Canada


PostLink    Posted: Sat Mar 11, 2006 12:56 am    Post subject: Reply with quote

Mad Mr H wrote:
I click the "always log me on" button BUT I have to log on every time I turn up here.....

Any ideas???

Is something (browser,"firewall","security suite") interfering with cookies?
Back to top
kal
Forum Administrator


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 15870
Location: Ottawa, Canada

TV/Projector: JVC DLA-RS56


PostLink    Posted: Sat Mar 11, 2006 3:31 am    Post subject: Reply with quote

Yup. It's something with your cookie settings. If you have something that blocks cookies completely it won't work. Then again, it wouldn't work on AVS or other sites either. Sorry, no idea.

Just to be sure, try going through all your browser setting tabs and set all the security related settings back to default.

Kal

_________________

Support our site by using our affiliate links. We thank you!
My basement/HT/bar/brewery build 2.0
Back to top
View user's photo album (18 photos)
Tom.W



Joined: 09 Mar 2006
Posts: 6637



PostLink    Posted: Sat Mar 11, 2006 6:03 am    Post subject: Reply with quote

Seems like when I try to reply to a thread the forum goes to the front page ? I then have to use the quick reply if it can be found ???
Back to top
Mad Mr H



Joined: 07 Mar 2006
Posts: 641
Location: London , England


PostLink    Posted: Sat Mar 11, 2006 8:49 am    Post subject: Reply with quote

kal wrote:
Yup. It's something with your cookie settings. If you have something that blocks cookies completely it won't work. Then again, it wouldn't work on AVS or other sites either. Sorry, no idea.

Just to be sure, try going through all your browser setting tabs and set all the security related settings back to default.

Kal


HI, NOPE !!!!

ALL other forums I use (wont mention them!) are ALL FINE.....

thats 4 other foums , ebay etc.
Back to top
dbaisey



Joined: 09 Mar 2006
Posts: 821
Location: Southern Cal LA / Seattle WA


PostLink    Posted: Sat Mar 11, 2006 9:11 pm    Post subject: Reply with quote

Hmmm. I tried several times to log in and wouldnt take it. Checked the e-mail for the right passcode and thats correct. retried a few more times then cliked on the link from the e-mail conformation to confirm and it said your already confirmed. Hmm. Tried again after that and it worked. Had nothing to do with cookies as far as I can tell. Works everywhere else also. D
Back to top
kal
Forum Administrator


Joined: 06 Mar 2006
Posts: 15870
Location: Ottawa, Canada

TV/Projector: JVC DLA-RS56


PostLink    Posted: Sun Mar 12, 2006 4:52 am    Post subject: Reply with quote

Doug: I was messing around with settings earlier today, not to mention that the hosting company had some problems. I'm assuming everything back to normal since you're posting ok?

Kal

_________________

Support our site by using our affiliate links. We thank you!
My basement/HT/bar/brewery build 2.0
Back to top
View user's photo album (18 photos)
dbaisey



Joined: 09 Mar 2006
Posts: 821
Location: Southern Cal LA / Seattle WA


PostLink    Posted: Sun Mar 12, 2006 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

Kal,
No problems today, went right in. Thanks, Doug
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Forum Feedback All times are GMT
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum