Return to the CurtPalme.com main site CurtPalme.com Home Theater Forum
A forum with a sense of fun and community for Home Theater enthusiasts!
Products for Sale ] [ FAQ: Hooking it all up ] [ CRT Primer/FAQ ] [ Best/Worst CRT Projectors List ] [ Setup Tips & Manuals ] [ Advanced Procedures ] [ Newsletters ]

 
Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist  Photo AlbumsPhoto Albums  RegisterRegister 
 MembershipClub Membership   ProfileProfile   Private MessagesPrivate Messages   Log inLog in 
Blu-ray disc release list and must-have titles. Buy the latest and best Blu-ray titles to show off in your home theater!

No image from output 2 on Lumagen Radiance XS

 
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Lumagen Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Murillo



Joined: 30 Dec 2007
Posts: 101
Location: Sweden


PostLink    Posted: Mon Feb 27, 2017 12:45 pm    Post subject: No image from output 2 on Lumagen Radiance XS Reply with quote

Since Im plugging audio directly from my blurayplayer to my amp I did as the manual says and used output 2 to the display. When I do that I get no image from my blurayplayer. when I press the menu on the Lumagen and go to output menu it says other (not 576,720, 1080 etc).


Does anybody know how I can solve this? Output 1 functions perfectly. I am using a short hdmi-cable (50 cm) between the blurayplayer and the Lumagen. Then I plugg the Lumagen to a Moome card and then to the display, either Barco 1209 or an old PC CRT monitor.

Thanks
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Lumagen Products All times are GMT
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum