Return to the CurtPalme.com main site CurtPalme.com Home Theater Forum
A forum with a sense of fun and community for Home Theater enthusiasts!
Products for Sale ] [ FAQ: Hooking it all up ] [ CRT Primer/FAQ ] [ Best/Worst CRT Projectors List ] [ Setup Tips & Manuals ] [ Advanced Procedures ] [ Newsletters ]

 
Forum FAQForum FAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist  Photo AlbumsPhoto Albums  RegisterRegister 
 MembershipClub Membership   ProfileProfile   Private MessagesPrivate Messages   Log inLog in 
Blu-ray disc release list and must-have titles. Buy the latest and best Blu-ray titles to show off in your home theater!

How to get a replacement remote? (Moome Marquee DVI card)

 
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Moome Products
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cmjohnson




Joined: 03 Apr 2006
Posts: 5180
Location: Buried under G90s


PostLink    Posted: Thu Mar 31, 2016 11:43 pm    Post subject: How to get a replacement remote? (Moome Marquee DVI card) Reply with quote


        Register to remove this ad. It's free!
My remote has gone missing. Can't find it anywhere.

How would I get a replacement?

This is for the Marquee version of Moome's version 1.3 HDMI card.
Back to top
ronaldus




Joined: 25 Dec 2010
Posts: 179
Location: france


PostLink    Posted: Fri Apr 29, 2016 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hello,

Do you know if it uses the same codes as the remote of the V3 external. That's the one I have.

I have an IR protocol analyser and I think I can give you the codes so that you can use a programmable remote.

would that be helpful for you?

Regards,

Ron.
Back to top
View user's photo album (7 photos)
cmjohnson




Joined: 03 Apr 2006
Posts: 5180
Location: Buried under G90s


PostLink    Posted: Sat Apr 30, 2016 3:04 pm    Post subject: Reply with quote

What interesting timing. You responded with your generous offer to help me to get the codes to use a universal remote,
and in the same day another forum member offered me his spare.

I'm going to go with the spare remote option as I only have bad luck with programmable remotes. Oh yes I do.
Back to top
Walouteemper




Joined: 18 Aug 2016
Posts: 1



PostLink    Posted: Fri Aug 19, 2016 5:09 am    Post subject: Reply with quote

ronaldus wrote:
Hello,

Do you know if it uses the same codes as the remote of the V3 external. That's the one I have.

I have an IR protocol analyser and I think I can give you the codes so that you can use a programmable remote.

would that be helpful for you?

Regards,

Ron.



Hi there! Can you also help me out.. I'm in a big trouble.. my remote is missing right now! tsk! and dont know what I need to do.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic   Printer-friendly view    CurtPalme.com Forum Index -> Moome Products All times are GMT
Page 1 of 1
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum